Smakfulle, glutenfrie brød inneholder oppskrifter som er bakt kun på naturlig glutenfritt 
mel. Her finner man brød som får knasende sprø skorper, samtidig som innmaten er 
myk og saftig. Hemmelighetene med alle disse brødene er forskjellige. De knafrie/ eltefrie 
brødene trenger minimalt med innsats i bakeprosessen. I disse brødene er det kun ¼ ts gjær, 
og deigen må heve i opptil 20 timer for at alle smakene i melet skal komme til sin rett. 
Surdeigsbrødene må man kna/ elte mye mer, men til gjengjeld hever de seg svært godt i 
ovnen og får en god og litt syrlig smak.

Alt fra sprø pizzabunner og myke potetlomper, til bolledeiger og cupcakes har også fått 

plass mellom de mange hverdagsbrødene.

Er man interessert i litt mer spennende og sunn glutenfri brødmat enn det markedet har å 

tilby i dag, så kan Smakfulle, glutenfrie brød være en god inspirasjonskilde.

Forfatter: Lene Simonsen
ISBN: 9788299872416
Format: 21x21 cm
Antall sider: 128
Innbundet
Forfatterens Forlag, 2011
Pris: kr. 349,-




100 % naturlig

Dette er en kokebok for bevisste mennesker som må holde seg borte fra enkelte 
matvarer, men som samtidig ønsker å fokusere på velsmakende mat og god helse. 
Oppskriftene er naturlig glutenfrie. Mange er også uten sukker og gjær, en del av 
dem også helt uten melk. 

Kokeboken inneholder oppskrifter på både brødmat, middager og desserter. 

Forfatter: Lene Simonsen
ISBN: 9788282330343
Format: 21x21 cm
Antall sider: 128
Innbundet
Commentum Forlag, 2010
Pris: kr. 298,-